Tarieven

Onderstaand vind je een overzicht van mijn tarieven.
Leest je ook de algemene voorwaarden?

Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van foto’s op deze website en social media. Tenzij je duidelijk van te voren schriftelijk aangeeft hier niet mee te willen instemmen…

Als je vragen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. De tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten (€0,19 p/km) voor na de eerste 10km vanaf mijn adres in Hoofddorp.

Ik maak mijn foto’s in RAW formaat, dit is een soort digitaal negatief. Deze moeten altijd bewerkt worden. Het bewerken van de door jou uitgekozen foto’s betreft ook bijvoorbeeld het bewerken van kleur, contrast etc. en eventueel egaliseren van de huid of wegwerken van vlekjes.
Meerdere personen per shoot is prima, het betekent alleen dat je per persoon minder portretten hebt waar je alleen op staat. Alles is mogelijk in overleg.


Fotoshoot van 1/2 uur:
€45 incl. 5 bewerkte foto’s* op origineel formaat. Deze kun je zelf kiezen uit een webalbum. Dit is ook een goede optie voor een zakelijke profielfotoshoot op locatie, bijvoorbeeld voor een Linkedin profiel of bedrijfswebsite.


Fotoshoot van 1 uur:
€85 incl. 10 bewerkte foto’s* op origineel formaat. Deze kun je zelf kiezen uit een webalbum.


Familieshoot van 1,5 uur:
€120 incl. 15 bewerkte foto’s* op origineel formaat. Deze kun je zelf kiezen uit een webalbum.


Schoolfotograaf – evenementen fotografie – partyfotografie – woningfotografie – sportfotografie 
Prijs in overleg, wil je hierover meer informatie neem dan contact op via het formulier op de contactpagina. Graag overleg ik van te voren over wat de wensen zijn, bijvoorbeeld wat voor evenement het gaat worden of wat voor uitstraling je namens het bedrijf graag wilt. Ook bij woningfotografie leg ik graag van te voren contact om de fotoshoot samen voor te bereiden.

Partyfotografie en evenementenfotografie kan op grotere evenementen met meer dan 100 – 150 bezoekers ook gratis plaatsvinden, ik kom dan op uw evenement langs en maak leuke spontane foto’s van de bezoekers, deze zijn dan achteraf online, per stuk, als download of afdruk te koop via een website. Dit concept kan in overleg ook toegepast worden bij sportfotografie en schoolfotografie, hiervoor geldt niet het minimum aantal personen maar wil ik graag eerst even overleggen wat voor opdracht het betreft.


Professionele fotoshoot in een mobiele studio
Heb je een leuke actie in  je winkel of bedrijf? Wil je een fotograaf mee op de beurs? Een dag een gezellige kinderfotograaf in het winkelcentrum? Ik kan mijn studiolampen en eventueel achtergrond meenemen op locatie. Bied bijvoorbeeld klanten een foto aan als aandenken of kado of trek meer bezoekers naar het winkelcentrum. Prijs in overleg.


* Meerprijs voor extra foto’s € 7,50 p/stuk