Tarieven

Onderstaand vind je een overzicht van mijn tarieven.
Lees je ook de algemene voorwaarden?

Ik stel een mooie reportage voor je samen met zowel kleurenfoto’s als zwart-wit foto’s.
Je ontvangt de door mij bewerkte foto’s op origineel formaat via WeTransfer.
De hoeveelheid foto’s is afhankelijk van het aantal personen en de duur en aard van de reportage, maar je ontvangt altijd een mooie en ruime selectie.


Pakket 1: Mini Fotoshoot van 1/2 uur:
€55

Dit is een goede optie voor een mooie portretfoto  of een profiel fotoshoot op locatie, bijvoorbeeld voor een Linkedin profiel of bedrijfswebsite.


Pakket 2: Fotoshoot van 1 uur:
€100

Een uur fotograferen op locatie of bij jullie thuis. Leuk pakket voor een familiefoto of een “loveshoot”, mooie foto’s met je vader of moeder, beste vriend of vriendin, huisdier……..of gewoon voor jezelf!


Pakket 3: Fotoshoot van 1,5 uur:
€140

Ontspannen op de foto met bijvoorbeeld de hele familie of je vrienden en vriendinnen.

Of lekker alleen – maar je wilt misschien graag met verschillende outfits op de foto.

Dit pakket is ook zeer geschikt voor baby’s en (meerdere) kinderen,
omdat die zich soms wat minder laten sturen 😉


Schoolfotograaf – evenementen fotografie – partyfotografie – woningfotografie – sportfotografie – ziekenhuisfotografie 
Prijs in overleg, wil je hierover meer informatie neem dan contact op via het formulier op de contactpagina.


Professionele fotoshoot in een mobiele studio
Heb je een leuke actie in  je winkel of bedrijf? Wil je een fotograaf mee op de beurs? Een dag een gezellige kinderfotograaf in het winkelcentrum? Ik kan mijn studiolampen en eventueel achtergrond meenemen op locatie. Bied bijvoorbeeld klanten een foto aan als aandenken of kado of trek meer bezoekers naar het winkelcentrum. Prijs in overleg.


Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van foto’s op deze website en social media. Tenzij je duidelijk van te voren schriftelijk aangeeft hier niet mee te willen instemmen…


Ik maak mijn foto’s in RAW formaat, dit is een soort digitaal negatief. Deze moeten altijd bewerkt worden. Bijvoorbeeld het bewerken van kleur, contrast etc. en bij portretten eventueel egaliseren van de huid of wegwerken van vlekjes.
Meerdere personen per shoot is prima, maar het is verstandig om bij meer personen een wat langere shoot te boeken. Alles is mogelijk in overleg.


Als je vragen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. De tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten (€0,19 p/km) voor na de eerste 10km vanaf mijn adres in Hoofddorp.