Over Linda Noot

Wie is Linda?

Ik woon in de Haarlemmermeer en ben al van kleins af aan gefascineerd door fotografie. Voor mij is fotografie het vastleggen van mensen en herinneringen. Nog steeds kan ik uren bezig zijn met foto’s kijken, maar het maken van foto’s vind ik helemaal geweldig om mee bezig te zijn. Ik vind het fijn om mensen blij te maken met mooie foto’s waar ze nog vaak naar terug kunnen kijken.

Als ik fotografeer, ben ik enthousiast maar ook geduldig. Ik hou van kinderen, zelf heb ik drie kinderen die natuurlijk heel vaak op de foto gaan. Ik weet dat je soms even lekker gek moet doen voordat je die ene schattige foto hebt die papa en mama graag willen.

Bij fotografie van feesten en evenementen probeer ik de sfeer vast te leggen die er is en mee te gaan met wat er op dat moment gebeurd. Hier door krijg je echte herinneringen waar je met liefde naar terug kunt kijken. Wil je een persoonlijke fotoshoot? Samen kijken we wat je graag wilt en wat je uit wilt stralen op je foto. Een zakelijke foto voor op Linkedin of voor bij een artikel? Of een leuke profielfoto voor op social media, een gezellige vriendinnenshoot, alles is mogelijk en ik denk met je mee.


Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen, of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Linda Noot Fotografie

KvK nummer: 66103274 – BTW-nummer NL002055056B44